Mamma får en ren omgivning att bo i

God eftermiddag, god eftermiddag! Känn er välkomnade hit för ett nytt inlägg, ett inlägg som ska handla om ett städföretag i Partille. De heter Asti Städ AB och har hjälpt min mamma med städningen under en längre tid.

Sedan min mamma blivit lite äldre har hon haft det svårare att ta hand om hemmet. Varje gång jag besökte henne var jag tvungen att hjälpa henne att städa, för att hon skulle ha det relativt rent runt sig. Efter att ha gjort det i flera år kände jag att det var nog, jag hade inte längre tiden till det. Vi började då diskutera oss fram till en annan lösning till det hela, vilket resulterade i att vi valde att anlita ett städföretag i Partille. När vi letade efter kvalificerade företag och kom i kontakt med Asti Städ AB, vi både kände direkt att det här var det rätta företaget. Då valde vi att ta kontakt med dem för att få mer information om deras tjänster, efter det kändes allt jättebra och därför anlitade min mamma dem för jobbet. Sedan dess har de hjälpt min mamma med städningen där hemma, vilket är skönt för mig eftersom jag får mer tid över till annat som jag behöver göra. Min mamma mår även bra av att få deras hjälp, hon får en mycket renare omgivning att bo i för att må bättre. Hon mår idag mycket bättre efter att hon började få deras hjälp, hon känner inte längre att hon besvärar mig. Att anlita detta städföretag i Partille är ett av de bästa valen vi har gjort, i alla fall under den senaste tiden.