Mina vackra bröllopsfoton!

Hej på er alla mina härliga läsare och följare. Jag hoppas att mår fantastiskt bra idag och har en fruktansvärt härlig och njutbar sommar. Jag har sett att ni frågat och undrat mycket om mina vackra bröllopsfoton och vem som faktiskt fotade på vårt bröllop och jag tänker att jag skulle göra ett inlägg här just för att hylla och rekommendera denna fantastiska fotograf vid namn August Järpemo Fotograf & Webbdesigner. Ni kan läsa mer om denna fotograf på www.augustjarpemo.se, där ser ni även lite fantastiska och vackra foton och bilder som denna fotograf har fotat.

Ni kan även kolla mer om ni vill se andra fantastiska foton från denna fotograf på personens instagram som finns länkad på hemsidan. Jag kunde inte ha varit mer nöjd med de fantastiska bröllopsfoton och minnen som denna fotograf har fångat från denna dag som var den bästa dagen i mitt liv! Jag hoppas att ni också tar detta tillfälle och tar kontakt med detta företag om ni vill fånga livshärliga och vackra minnen och stunder i livet – för evigt. Jag tänkte avrunda och avsluta detta inlägg nu men jag hoppas att ni fick lite svar på era frågor som ni haft från mina bröllopsfoton. Hoppas ni mår bra, så hörs vi snart igen!