Catering i Sollentuna

Hej och hopp åter igen, alla fina och glada läsare! Jag hoppas att ni alla mår bra och att det har varit en oerhört trevlig helg för er. Det har det i vilket fall varit för mig, men nu är det en ny vecka med nya fräscha tag. Hur som helst så tänkte jag idag skriva lite om någonting som jag tror att en hel del av er faktiskt skulle kunna dra nytta av då ni visat ett oerhört engagerat intresse då jag nämnt det tidigare, nämligen catering i Sollentuna, Täby, Danderyd och på Lidingö. Jag tycker verkligen att det är hur kul som helst att ni vill ta rekommendationer från mig och jag ser självklart till att ge er den information och hjälp som ni behöver då ni vill ha tips och råd när det kommer till att anlita tjänster och företag. Det är ju något utav ett tema här på min blogg och borde i och för sig få en helt egen kategori, men en sak i taget.

Den här cateringen som jag nu skriver om heter Matverkstan i Uppsala och det är utan tvekan den bästa cateringen som jag någonsin har anlitat för ett event. Både jag och mina gäster var verkligen hur nöjda som helst och det tror jag säker att man även ser på bilderna som jag la ut i det inlägget där det var ett par stycken av er som kommenterade och ville veta mer. Jag hjälper självklart till med information i form av länkar för jag tycker att även om jag rekommenderar saker så ska ni ändå gå in och kolla lite på det själva innan man bestämmer sig för någonting. Jag hade en riktigt bra upplevelse då jag anlitade Matverkstan i Uppsala, men ni bör i vilket fall som helst gå in på de länkarna som jag delar med mig av och läs på! Kontakta dem med frågor och funderingar om ni har några och känn er trygga och säkra innan ni säger ja!