Ett rivningsprojekt i Landskrona

Nu är äntligen vårt rivningsprojekt färdigt och vi kan äntligen påbörja byggandet av vårt nya hus vilket självklart känns bra. Det företag som skötte vår rivning i Lund heter D.I.A.Z Bygg och vi kunde inte vara mer nöjda över deras professionalism, noggrannhet samt goda kundservice. Vi fick vara med i varje steg som de utförde och de förklarade varför de gjorde vissa saker och varför inte, med mera, vilket är en trygghet för mig, då jag får en kunskap och förståelse för varför det görs och varför inte. Det kändes verkligen bra för mig. Men nu är jag verkligen så taggad på att bara komma igång med vårt husbygge, och få se hur vårt hus börjar ta form. Första natten i huset längtar jag verkligen så mycket till. Samt att få se våra barn ta deras första steg, få se dem cykla för första gången, deras första ord. När våra barn tar med deras flickvänner eller pojkvänner till oss för första gången. Det kommer verkligen hända så mycket i det huset och det är verkligen något fint. Att vi nu ska ha en samlingsplats för alla, där alla ska kunna känna sig trygga och säkra. Nu börjar verkligen ett nytt kapital i mitt liv.

Du gillar kanske också...