DEBATE ON åker på camping

sswc_debate_onNu har det dröjt alldeles för länge sedan första beta-testet. Så nu kör vi hårt. Först kör vi på Swedish Social Web Camp lördag 22 aug. Sedan kör vi ett event till i Stockholm när vi är tillbaka på måndagen 24 aug. (mer info om den 24de aug kommer senare i veckan)

Lör 22 aug kl 19.00. SSWC, Tjärö

Rond 1
Google Rules! Utopi eller dystopi?
Joakim Jardenberg vs Brit Stakston, DEBATE ONs regerande mästare.

Joakim Jardenberg är CEO på Mindpark och hade ett tag nummerplåtar på sin bil där det stod GOOGLE. Läs mer om det här Trots det debaklet så är Joakim fortfarande stolt Google supporter

Brit Stakston, strateg inom sociala medier på JMW, med kunder som till exempel Microsoft. Men det finns fler anledningar till att inte vara odelat positiv till Googles marknadsdominans än att lönen kommer från konkurrenten.

Rond 2
Stuga eller tält? – Hur sover de skönaste deltagarna på SSWC?
Jerry Silfwer vs Hannes Skirgård

Somna till naturens egna musik eller öronproppar under duntäcket? En kvarts hotelldusch eller morgontoaletten direkt i sjön?
Innerst inne vet vi alla att det finns två typer av människor i världen; de som väljer stuga och de som väljer tält och frågan är om vi någonsin kan mötas?

Hannes Skirgård är en entreprenör som för bara några månader sen sa upp sig från ett välbetalt fast jobb som it-management konsult. Han driver webbsidan gratisforum.se och har sovit många nätter i tält och det ryktas om att han till och med blev till i ett tält.

Jerry Silfwer arbetar som kommunikationsrådgivare på PR-byrån Springtime och är kommunikationsvetare med fördjupning inom retorik och strategisk kommunikation. På Swedish Social Web Camp lär han dock vara mer känd som bloggaren Doktor Spinn och som startare av nätverket PR of Sweden, och efter den här debatten också som försvarare av oss stugsittare.

Kom och titta!

Anmäl dig via Facebook »

Välkomna önskar:
Tomas, Christina och Henrik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>