DEBATE ON #1: Twitter, Egotripp eller PR-blaj?

Brit Stakston vs Nikke Lindqvist

Både Brit Stakston och Nikke Lindqvist älskar Twitter men av helt olika anledningar.

Brit Stakston, strateg inom sociala medier på JMW. Galet förtjust i det horisontella konversationsflödet på Twitter. Tycker det svenska debattklimatet är mesigt. Vill att vi ska se utmaningen och det stora i att ha olika åsikter!

Nikke Lindqvist, marknadsförare som älskar konversation och sällan ryggar för kontrovers. Bloggar på Nikke’s index.  Framför gärna en avvikande åsikt, men känner inte alltid behov av att nödvändigtvis tycka i alla frågor. “Jag ser mycket fram emot livedebatten som forum eftersom debatter är det som ända sedan antiken har hjälpt oss förstå nya företeelser”.

Forsätt gärna debatten i kommentarerna:

One thought on “DEBATE ON #1: Twitter, Egotripp eller PR-blaj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>